Sayfalar

30 Eylül 2016 Cuma

JEL TIRNAK



Merhaba,
Bugün sizlere jel tırnaktan bahsetmek istiyorum.
Kimler yaptırır?
Tırnakları zayıf ve çabuk kırılanlar,tırnak yeme alışkanlığı olanlar,tırnaklarını uzatamayanlar jel tırnağı tercih ederken,özel günler için de yaptıranlar çok.Tatile çıkarken de uzun süre bakımlı eller için tercih sebebi.
Jel Tırnak nedir? 
Jel Tırnak bildiğimiz takma tırnaklardan değildir.Yapıştırıcı ile yapıştırılmaz.Protez tırnakların en son ve en yeni yöntemidir.Jel tırnağın protezden farkı ise, kişinin kendi tırnağı üzerine yapılmasıdır.Tırnak dibinden birkaç mm boşluk bırakarak, tırnak üzerine akışkan bir jel sürülüyor tırnak şekli veriliyor.Kuruması için bir cihazın içerisinde kurutulup sabitleniyor.
İsterseniz uzun boy isterseniz kısa boy tercih edebiliyorsunuz.
Jel tırnak işlemi bittikten sonra üzerine kalıcı frenç yapılıyor.En güzel tarafı ise istediğiniz zaman jel tırnağın üzerine istediğiniz renkte oje sürüp kullanabiliyorsunuz.Ojeyi çıkarınca alttaki frenç asla bozulmuyor.
Jel tırnak 3-4 hafta kullanılabiliyor.Tırnaklar uzamaya başlayıp,tırnak dipleri belli olmaya başlayınca eğer jel tırnağı kullanmaya devam etmek istiyorsanız tekrar gidip dolgu bakımını yaptırmanız gerekiyor.Bu bakımla yine 3-4 hafta tırnakları kullanabiliyorsunuz.Dolgu yaptırmak istemiyorsanız jel tırnakları yaptırdığınız uzman tarafından törpü ve özel bir yöntem ile tırnağa zarar vermeden çıkarttırabilirsiniz.
Jel tırnak yapılı iken tırnak etlerine manikür bakımı yapılması da mümkün.Jel tırnağın fiyatı 150 tl. Dolgu bakımı ise 120 tl

Sevgiler....

2 yorum:

  1. Merhabalar, bloğunuza instagramdan ulaştım. Takipteyim. Bana da beklerim :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  2. Merhaba :) bloğunuzu takibe alıyorum hemen :)) sevgiler

    YanıtlaSil