9 Nisan 2016 Cumartesi

ANKARALI BLOGGER ANNELER İLE SAĞLIKLI KAHVALTI BULUŞMASI



Geçen hafta pazar günü,Sevgili Ankara Etkinlik Ayşegül Hanım'ın organizasyonu ile Sağlıklı Kahvaltı etkinliğinde Ankaralı Blogger Anneler ile birlikteydik.



A dan Z ye çok güzel bir organizasyondu. Buluşma mekanımız Bi Party Hause'un Oran Şubesi idi.Bige Hanım'ın misafirperverliği,bizler için hazırladığı leziz kahvaltı masası ve makan harikaydı.
Diyetisyen Duygu Öztürk Güner,çocuklarımız ve bizler için sağlıklı beslenme üzerine çok faydalı bilgiler aktardı.Kahvaltının çok önemli bir öğün olduğunu asla geçiştirilmemesi gerektiğini,emziren annelerin nelere dikkat etmesi gerektiğini,sağlıklı beslenerek formda kalabileceğimizi ve daha bir çok önemli bilgiyi bizlerle paylaştı.


Birbirinden tatlı blogger arkadaşlarla tanışma fırsatı yakaladığımız günde, konu konuyu açtı.Zaman su gibi aktı.2 saat nasıl geçti hiç anlamadım.Zaten bayanlar özellikle de anneler bir araya gelince konuşacak konular bitmez :)
Bir kez daha Ayşegül Hanım'a bu güzel organizasyon için çok teşekkür ederim.
Yeni organizasyonlar da buluşmak için şimdiden heyecanlanıyorum doğrusu.
Sevgilerimle...

3 yorum:

  1. Gerçekten çok güzel bir organizasyondu ve çok güzel karşılandık. Daha önce tanışmadığımız blog yazarı arkadaşlarla da tanışma fırsatı bulduk. İnsallah bir dahaki etkinliklerde buluşmak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir etkinlikti ve ben sizlerle tanıştıgıma çok memnun oldum . tekrardan görüşmek dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil

Yukarı Çık